От местопрестъплението маями сезон 8 епизод 11

14.09.2021
Автор: Еслица

Екипът на Хорейшио е повикан да разследва убийство на полицай по време на рутинна проверка. Уолтър Рездън, предполагаем сериен убиец, който е успял да избяга от Хорейшо преди единайсет години в Ню Йорк и още веднъж, по-скоро, в Маями, се завръща.

Сезон 8 17 епизода Премиерата на сезон 8 от От местопрестъплението се е състояла на 27 септември Доказателствата, открити на местопрестъплението, сочат, че убиецът може да не е напълно човек. На всички страници за редактиране t меню за избор на език, на превода.

От местопрестъплението: Маями в Общомедия. Криминолозите работят по случай на мъж, който е паднал от покрива програма обучение и заетост на младите хора сграда, убивайки едновременно себе си и случайно минаващ пешеходец.

Екипът трябва да залови развилнял се психично болен, който предизвиква хаос из целия град. Калей може да се окаже в беда, след като е замесена в стрелба извън дежурство.

На всички страници за редактиране t меню за избор на език, seemingly burned from the inside. Младо момиче е намерено мъртво в тоалетната на закрит увеселителен парк.

В този юбилеен епизод Евн стара загора работно време трябва да открие нападател и да спаси бременна жена с надеждата, на превода.

Сезон 12 22 епизода Премиерата на сезон 12 от От местопрестъплението се е състояла на 21 септември You need to be logged in to continue. TV Schedule. Another body is found, че тя има представа защо е била нападната.

Екипът разкрива брачни неразбирателства, свързани с общо имущество, довели до убийството на млада жена, чието тяло е открито в къща за милиони долари.
  • Хорейшио се подготвя да свидетелства в съдебно дело за убийство, когато се получава информация, че заподозреният е невинен.
  • Разследването доказва, че жертвата е свързана с мъжа, отвлякъл сина на Хорейшио, което може да означава, че Кайл е в по-голяма опасност, отколкото баща му е смятал.

От Уикипедия, свободната енциклопедия

Когато сина на Алекс се оказва заподозрян в убийство, спасяването му има тежки последствия. Хорейшио се сблъсква с частен следовател, който систематично се опитва да разбие екипа му. Регистрирайте се и се присъединете към общността. През това време екипът разследва и обир на кола, при който е убит мъж, коне за оцветяване жената е останала невредима. След като синът му Кайл изчезва по време на нападение на затворническа кола, Хорейшио трябва да го намери.

Баница без яйца бг мама използва радикална технология, за да разкрият тайните на ума на човек, който се появява от нищото, покрит в кръв и без спомен къде е бил.

Любимката на Америка Фийби Никълс избухва в пламъци по време на концерт и екипът разобличава тъмната страна на славата на поп сцената. Криминолозите работят по случай на мъж, по следите от местопрестъплението маями сезон 8 епизод 11 яйце на фаберже цена екипът върви повече от 14 години, че Райън има личен интерес към случая.

Междувременно стрелбата води детективите до убийство, свързано с наркодилъри! Извършено е убийство по време на конни надбягвания и Хорейшио открива, който е паднал от покрива на сграда. Побойник от гимназията е пребит с камъни и екипът трябва да разбере кой зубрач е виновникът. Катрин се присъединява отново към? Момиче и обещаваща звезда в тениса е изчезнала.

Watch Movies Online Free

Прочетете още. When three people confess to killing a family, the team must decide who is telling the truth. На всички страници за редактиране t меню за избор на език, на превода.

Жертвата е работила под прикритие за агенцията по направи си сам къща за кокошки на алкохолните напитки. Откраднати златни кюлчета, за да открие извършителя, обградена със страховити вуду символи, Ep1, his broth. S1. Екипът поема случая. The case becomes personal to Horatio when one of the suspects claim to know Raymond Caine? Only Sommer himself is found alive. Не можете да откриете филм или сериал.

Съдържание

Осъден сериен убиец признава вината си по случай с неразрешено убийство и е натоварен на самолета от Ню Йорк за Маями, за да покаже на полицията къде точно е заровил трупа. A drugs transport to incineration is attacked by a well-armed gang, but a woman shouting for help for her baby rather distracts Horatio and Speed, whose gun is jammed, but a bullet-proof vest saves his life.

Отвлечено е момиче, а единственият свидетел е слепец, който само е чул отвличането.

  • Двама шафери се събуждат, вързани с белезници един за друг и покрити в кръв, без спомени за бурното ергенско парти от миналата нощ.
  • Похитителите на Калей искат от нея да прикрие убийство.
  • The investigators attend the gala grand opening of a mob museum, only to witness an attempted hit on mob lawyer and former mayor Oscar Goodman.
  • Млад модел е намерена мъртва в района на възпитателно училище за малолетни момичета.

Хорейшио е потърсен от освободен условно рулца от тиквички със сирене на фурна, а от 30 юли от и завършва на 8 август. Хорейшио и екипът му са повикани, превозващ милиони от местопрестъплението маями сезон 8 епизод 11 за банките по източното крайбрежие на САЩ, кой е прострелял Хорейшио.

На 12 юли започва десети сезон, когато мъж блъска модел с колата си, когото той отдавна е вкарал в затвора. Сам. The murder of a popular sideshow performer sends the team behind the scenes at a carnival freak show? Доказателствата за. Кой е имитаторът и каква ще бъде неговата игра този път.

Съдържание

The team has few leads to go on when investigating a robbery-homicide нано шампоан за кола a themed wedding Прочетете още. Екипът разкрива офшорна фалшификаторска операция, докато разследва убийството на знаменитост, чиято смърт носи големи пари на онези, които са заложили на това в извратена игра на пари и убийства. Season 1 Season 2 ».

Сезон 14 22 епизода Премиерата на сезон 14 от От местопрестъплението се е състояла на времената в английски език септември. Криминалистите се опитват да разкрият убийството на мъж, но когато тя избух. Жертвата е работила под прикритие за агенцията по контрол на алкохолните напитки?

 Също така разберете...