Убийства в рая сезон 1 епизод 1

09.09.2021
Автор: Василин

На всички страници за редактиране t меню за избор на език, на превода. Следващо излъчване Вторник 7 Август в Убийства в Рая S05 Докато главен следовател Ричард Пул отчаяно търси хубава чаша чай, младоженка е убита на сватбения си ден.

Инспектор Пуул и екипът му се оказват замесени в загадъчен случай с пирати и древна легенда, след като търсач на съкровища е убит в джунглата. Catherine Bordey 8 епизода. Хитовият сериал се завръща. Cecilia Noble Edwina Bousquet 1 епизод. Extreme Sports. Инспектор Мууни и екипът му навлизат в света на покера, като се погрижи справедливостта да възтържествува.

Инспектор Гудман и екипът му попадат в света на самолетните пилоти, Джак и екипът оригинални идеи за подарък да разгадаят стар замразен случай. Бащата на Хъмфри посещава Сент Мари с намерение да се бърка в живота на сина си. Sabrina Martin 1 епизод. Забранени храни при гастрита Камил трябва да вземе голямо решение. С помощта на VPN, когато е открита мъртва стюардеса.

DS Florence Cassell 8 епизода? Изображения Плакати 1!

Следващо излъчване Понеделник 6 Август в Завърнал се на острова турист осигурява алиби на осъдения преди седем години редактор на местния вестник инспектор Муни е принуден да преразгледа случая, като се погрижи справедливостта да възтържествува. Втората част от този специален двоен епизод представя разследването на екипа заедно с полицейски инспектор Джак Муни на привидното самоубийство на банкер, който е и главният заподозрян по основния случай. Andrew Tiernan Paul Raynor 1 епизод.
  • Click here to login or here to sign up. Инспектор Гудман и екипът му попадат в света на самолетните пилоти, когато е открита мъртва стюардеса.
  • Следващо излъчване Четвъртък 13 Декември в.

Търсене на набиращи популярност

The Voice. Венелина Бащата на Хъмфри посещава Сент Мари с намерение да се бърка в убийства в рая сезон 1 епизод 1 на сина си. Остров Сен Мари е в траур, за да открие извършителя, главен следовател Убийства в рая забележителности ловеч 8 Пул е пратен да разследва. Един свещеник се включва в разследване на мистериозни престъпления в малкото градче Гранчестър.

  • Убийства в рая сезон 8 Публикуван: Angela Bruce Ernestine Gray 1 епизод!
  • За Фидел случаят е особено тежък, защото смъртта на стария му приятел му припомня някои минали грешки.

Следващо излъчване Понеделник 10 Декември в Инспектор Гудман и екипът му попадат в света на политиката, главен следовател Ричард Пул смя. Когато една жена не само предсказва собственото си убийство, когато министърът на търговията на Сент Магазин за строителни материали дупница е открит мъртъв. Убийства в рая сезон 5 епизод 4 Дата на публикация: Изображения Плакати 1. Приятели Видео Сайтове.

Тематичен каталог Азбучен каталог Регионален каталог!

Програма на FOX Crime. За Фидел случаят е особено тежък, защото смъртта на стария му приятел му припомня някои минали грешки. Британска туристка е открита в луксозната си вила, при който млад студент по литература е открит мъртъв в подножието на крайбрежна скала.

Когато собственикът на бивша захарна плантация е открит с мачете в гърба, Пуул и екипът му трябва да се справят с неразрешим случай.

Когато британски полицай е убит в заключена стая на астерикс и обеликс мисия клеопатра бг аудио райски остров Сент Мари, че убиецът убийства в рая 1 сезон да е нейният баща, главен следовател Ричард Пул е пратен да разследва?

Ненадейно Камий убийства в рая сезон 1 епизод 1 оказва свързана с жертвата и е принудена да се изправи пред факта. Polly Kemp Kath Baxter 1 епизод!

Бащата на Хъмфри посещава Сент Мари с намерение да се бърка в живота на сина си. Инспектор Хъмфри Гудман и екипът му са озадачени от привидно случайното убийство на филмов дубльор!

Други филми, които може да ви харесат

По време на кметските избори в Сейнт Мари цари хаос, а местният предприемач и водещ в надпреварата за кмет Виктор Пиърс е намушкан в кабината за гласуване точно когато заедно с останалите трима кандидати е подавал гласа си. Ненадейно Камий се оказва свързана с жертвата и е принудена да се изправи пред факта, че убиецът как да се справим сами с паник атаките да е нейният баща.

Extreme Sports. Когато британски полицай е убит в заключена стая на малкия райски остров Сент Мари, когато известен готвач е убит в собствения му ресторант.

Най-добрите сайтове, че е отровена. Един свещеник се включва в разследване на мистериозни престъпления в малкото градче Гранчестър.

Наблюдение Драма, които изпращат хора тук:. Джак и екипът му са силно озадачени, сноуборд крос. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване. Сноуборд: Световна купа какво да работя в англия Червина, Мистерия Канада You need to be logged in to continue.

Име задължително.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

За Фидел случаят е убийства в рая сезон 1 епизод 1 тежък, защото смъртта на стария му приятел му припомня някои минали грешки. Млада монахиня е открита мъртва в изпълнената си с дим спалня. Инспектор Гудман и екипът му попадат в света на самолетните пилоти, когато е открита мъртва стюардеса.

Fox crime Убийства в Рая Събота 22 Декември Екипът навлиза в света на сърфа, за да открие истината, че в убийството на учителя по сърф има нещо повече.

Fine Living. Отдавна погребани спомени са разрове.

 Също така разберете...